Bijuterii

525 produse
525 produse

Indiferent daca vorbim despre femei sau barbati, daca purtam sa nu, nu este om care sa nu admire bijuteriile. De aur sau de argint ori confectionate din alte materiale, bijuteriile au fost si vor ramane intotdeauna punctul slab al persoanelor de gen feminin si nu numai. De la copii mici care poarta cercelusi si pana la femei mai in varsta, nu exista femeie care sa nu aiba acasa cateva bijuterii de aur sau de argint.


Atunci cand vorbim despre bijuterii ne gandim atat la seturi complete, cat si la obiecte singulare precum 


Inele, cercei, bratari, lanturi, medalioane, pandative etc Acestea pot fi confectionate din mai mule materiale, fiind de mai multe tipuri precum - bijuterii aur, de platina, bijuterii argint, din plastic, bijuterii de metal, lemn, sticla etc In plus, bijuteriile pot fi cu pietre pretioase sau semi-pretioase sau chiar din sticla. Cele mai valoroase pietre pretioase care sunt atasate bijuteriilor ar fi – diamante, rubine, topaz, safire, smaralde etc Fiecare dintre noi, femeile, avem acasa cateva bijuterii de valoare sau nu, mosteniri de familie sau achizitionate chiar de noi. Indiferent de stilul vestimentar pe care il purtam, bijuteriile pot fi si ele asortate. Cel mai important este sa nu exageram cu accesorizarea, bijuteriile nu trebuie sa fie foarte multe pentru ca noi sa avem parte de o stralucire aparte cu ajutorul lor. In plus, nici persoanele de gen masculin nu stau mai prejos atunci cand vine vorba de bijuterii, fiind mult barbati care poarta bijuterii de aur sau de argint si chiar ceasuri din aur care pot fi considerate tot o bijuterie. Bijuteriile si accesoriile au un rol foarte important in completarea unei tinute si de aceea ele trebuie alese cu cap, deoarece nu tot ce se poarta ne sta si bine.


In cazul in care vrei sa aduci stralucire unei tinute, bijuteriile sunt alegerea ideala pentru tine. Cele mai cunoscute bijuterii sunt cele confectionate din aur, ele fiind si cele mai durabile. In plus, sunt persoane care sunt alergice la bijuteriile de argint sau la cele confectionate din orice alt material si oricat de mult le-ar placea sunt nevoite sa poarte doar bijuterii din aur. De asemenea, bijuteriile din aur au si calitatea de a fi cele mai rezistente in timp, datorita faptului ca ele nu ruginesc. Bijuteriile din argint nu ruginesc nici ele si au un farmec aparte spre deosebire de cele din aur, dand tinutei vestimentare o stralucire mai personala.


In zilele noastre sunt din ce in ce mai la moda bijuteriile hand-made, confectionate din materiale precum lemn, plastic, metale etc extrem de sic si de versatile. Mai trebuie mentionat si faptul ca bijuteriile din aur sau argint pot fi extrem de valoroase in functie de gramajul lor, de lucratura, vechime etc Persoanele de gen feminim au avantajul de a alege dintr-o gama mai variata de bijuterii decat barbatii. In plus, tot ele sunt si cele care primesc inelul de logodna, care pe langa verigheta sunt cele mai importante bijuterii din garderoba unei femei de accesorii de acest gen.