Ceasuri

0 produse

Ceasurile nu mai sunt de multa vreme purtate numai in scopuri practice, rolul lor estetic ocupand in zilele noastre un loc fruntas. Din ce in ce mai multa lume, indiferent daca vorbim de persoanele de gen feminin sau de cele de gen masculin au inceput sa poarte acest accesoriu nu numai pentru a vedea la orice ora din zi si din noapte cat este ceasul, ci si pentru a-l asorta la o vestimentatie, ceasurile avand si rolul de a intregi cu succes o costumatie, fie ea sport, casual, de birou sau eleganta.


Ceasurile originale sunt cele mai cautate atat in Romania cat si in alte tari din lumea intreaga ele fiind considerate inca din cele mai vechi timpuri o dovada de rafinament si bun gust. Cu toate acestea trebuie sa stiti ca nu numai ceasurile de firma sunt cautate, ci si ceasurile no name, ele fiind acum construite din materiale de foarte buna calitate, gasindu-se in diferite forme, marimi si culori si putand fi asortate oricarui stil vestimentar dar in acelasi timp avand si un mecanism de cea mai buna rezistenta. Ceasurile de dama sau de barbati sunt de mai multe tipuri, respectiv ceasuri casual, ceasuri sport, fashion sau office. Ceasurile casual sunt printre cele mai cautate mai ales datorita faptului ca ele pot fi purtate in orice moment al zilei. Ceasurile de dama casual sunt putin mai elegante decat ceasurile barbati de acest tip, asta si datorita faptului ca femeile obisnuiesc sa isi asorteze vestimentatia cu ele.


Ceasurile de tip office sunt mai piperate la pret decat alte tipuri de ceasuri deoarece ele trebuie sa imbine eleganta cu utilitatea, aratand nu numai ora ci si data sau busola, temperatura etc In plus, curelele lor sunt confectionate si din materiale mai rezistente, precum piele naturala cu cusaturi rigide sau metal de calitate superioara.


Ceasurile sport sunt printre cele mai cautate in zilele noastre
Atat de catre elevi si studenti, cat si de catre femeile si barbatii care obisnuiesc sa isi petreaca mult timp in aer liber. De obicei curelele ceasurilor sport sunt confectionate din silicon, plastic maleabil sau material cauciucat. De asemenea, majoritatea dintre ele sunt concepute astfel incat sa poata rezista si la apa sau la anumite socuri. De altfel exista producatori de ceasuri sport care le construiesc ecranele dintr-un material special, rezistent la zgarieturi.


Ceasurile fashion sunt accesoriul perfect pentru o vestimentatie eleganta, atunci cand vrei sa mergi la o discoteca, un pub sau la un restaurant. Acestea sunt in general mai scumpe datorita rafinamentului de care dau dovada dar care te scot in evidenta imediat. In general, ceasurile de dama fashion sunt realizate cu multe pietre, pentru a straluci in lumina reflectoarelor.


Indiferent daca vorbim de barbati sau de femei, ceasurile vor ramane intotdeauna un accesoriu de nelipsit in garderoba, ele combinand practicul cu eleganta. Si chiar daca persoanele de gen masculin nu obisnuiesc sa poarte multe accesorii, ceasurile de barbati vor fi intotdeauna bijuteria preferata de ei, indiferent daca adopta stilul vestimentar fashion, sport, casual sau office.