Cosmetice si Parfumuri

0 produse

Pe langa pasiunea pentru produse vestimentare si accesorii ale acestora, femeile mai au o mare slabiciune – produsele cosmetice si parfumurile. De altfel, parfumurile sunt la fel de mult preferate si de catre barbati, nu numai de catre sexul frumos. Un barbat care se respecta va mirosi intotdeauna frumos, acestia avand si ei slabiciunea de a-si achizitiona multe parfumuri de calitate superioara.


Orice femeie stie ca pentru completarea unei vestimentatii perfecte si corpul nostru trebuie sa arate la fel, trebuie sa avem grija de tenul nostru cu produse cosmetice adecvate fiecarui anotimp in parte. Tocmai de aceea este imperios necesar ca pe langa acele 30 de minute de miscare pe care trebuie sa le facem in fiecare zi, sa cumparam si produse cosmetice cu ajutorul carora sa ne ingrijim de tenul nostru, pielea fiind factorul cel mai important in domeniul frumusetii. Produsele cosmetice nu trebuie sa lipseasca din baia si din geanta noastra si nu trebuie sa le dam mai putina importanta decat vestimentatiei. Asadar, niciunei femei nu trebuie sa ii lipsesca parfumurile si produsele cosmetice precum crema de fata de zi si de noapte, fondul de ten de mai multe nuante si cu intindere perfecta, rimelul, rujul, pudra, eyeliner-ul, crema de maini, fardul pentru ochi, fardul pentru obraji etc Este foarte importat sa stim ca la achizitionarea oricarui produs cosmetic trebuie sa avem in vedere tipul tenului nostru si sa fim atente sa nu facem vreo reactie alergica, facand testele specifice, recomandate de catre fiecare fabricant in parte. Crema de fata este de doua tipuri, de zi si de noapte si este impetuos necesar ca aceasta sa fie hidratanta, sa aiba grija de pielea noastra, atat in zilele toride de vara cand pielea ni se poate arde de la razele solare cat si in anotimpul rece cand pielea ni se usuca si poate crapa. De asemenea, atat crema de fata cat si fondul de ten trebuie sa fie de cea mai buna calitate, astfel incat iarna spre exemplu fondul de ten sa nu se usuce si sa ne crape pe fata, conferindu-ne astfel un aspect neplacut.


Parfumurile de dama cat si de barbati


Trebuie sa fie si ele de calitate superioara, sa nu riscam astfel sa iesim din casa si sa nu mai mirosim a nimic. Parfumurile de brand sunt cautate in egala masura atat de sexul frumos cat si de catre barbati datorita faptului ca ele tin un timp indelungat dar si miresmelor deosebite pe care le au.


Rujurile sunt produse cosmetice de nelipsit din geanta unei femei care se respecta si are grija de imaginea sa. Pentru cele mai bune rezultate este recomandat sa cumparam rujuri cu aderenta buna, care sa tina mai mult timp si care sa nu se ia pe geaca, fular, esarfa etc De asemenea si rimelul trebuie sa sa fie waterproof, sa tina mult si sa nu se prelinga pe fata la prima ploaie. Eyeliner-ul trebuie sa aiba aceleasi calitati ca si rimelul si este recomandat sa fie din aceiasi gama.