13086 produse
Crema-masca pentru fata Vitaminoasa cu ulei de nuci, 100 ml - Cosmetice si Parfumuri (1)
  • Crema-masca pentru fata Vitaminoasa cu ulei de nuci, 100 ml - Cosmetice si Parfumuri (1)
  • Crema-masca pentru fata Vitaminoasa cu ulei de nuci, 100 ml - Cosmetice si Parfumuri (2)

Crema-masca pentru fata Vitaminoasa cu ulei de nuci, 100 ml

VIORICA

11.99 Lei
Descriere
VIORICA

Ce este: O masca destinata ingrijirii profunde si complexe a pielii ce are nevoie de un extra aport de substante nutritive si hidratante.

Beneficii cheie: Crema-masca pentru fata contine uleiuri pretioase de nuci si armurariu, extract de castravete, complex de vitamine A, D, E, care asigura o nutritie si hidratare excelenta a pielii, indeparteaza semnele de oboseala, imbunatatesc elasticitatea, formand bariera naturala de protectie a pielii.

Cum se foloseste: Aplicati crema-masca pe pielea in prealabil curatata, umeda, evitand zona din jurul ochilor. Lasati sa actioneze timp de 5-10 minute, apoi masati pielea cu miscari usoare, clatiti cu apa. A se folosi de 1-2 ori pe saptamana. inainte de prima utilizare, indepartati membrana protectoare de sub capac.

Mai detaliat: Seria �Tezaurul uleiurilor din Moldova� valorifica potentialul si diversitatea uleiurilor naturale extrase din plantele crescute cu grija in Republica Moldova. Vitaminele, polifenolii, acizii grasi si antioxidantii sunt ingredientele forte ce stau la baza produselor acestei serii si au grija de sanatatea pielii si parului Dumneavoastra, dezvaluindu-le frumusetea naturala.

13086 produse