13086 produse
Masca-scrub pentru fata Restructuranta cu ulei de armurariu, 100 ml - Cosmetice si Parfumuri (1)
  • Masca-scrub pentru fata Restructuranta cu ulei de armurariu, 100 ml - Cosmetice si Parfumuri (1)
  • Masca-scrub pentru fata Restructuranta cu ulei de armurariu, 100 ml - Cosmetice si Parfumuri (2)

Masca-scrub pentru fata Restructuranta cu ulei de armurariu, 100 ml

VIORICA

14.99 Lei

12.99 Lei
-14%
Descriere
VIORICA

Ce este: O masca destinata exfolierii si ingrijirii profunde a pielii ce are nevoie de un extra aport de substante nutritive si descuamarea stratului de celule moarte.

Beneficii cheie: Formula mastii-scrub, imbogatita cu ulei de armurariu si floarea-soarelui, extracte de angelica si castravete, indeparteaza delicat celulele moarte ale pielii, stimuleaza regenerarea celulara, hidrateaza eficient, incetineste procesul de imbatranire si restabileste aspectul sanatos al pielii.

Cum se foloseste: Aplicati masca-scrub pe pielea in prealabil curatata, umeda, evitand zona din jurul ochilor. Lasati sa actioneze timp de 5-10 minute, apoi masati pielea cu miscari usoare, clatiti cu apa. A se folosi de 1-2 ori pe saptamana. inainte de prima utilizare, indepartati membrana protectoare de sub capac.

Mai detaliat: Seria �Tezaurul uleiurilor din Moldova� valorifica potentialul si diversitatea uleiurilor naturale extrase din plantele crescute cu grija in Republica Moldova. Vitaminele, polifenolii, acizii grasi si antioxidantii sunt ingredientele forte ce stau la baza produselor acestei serii si au grija de sanatatea pielii si parului Dumneavoastra, dezvaluindu-le frumusetea naturala.

13086 produse