Genti de mana

8646 produse
8646 produse

Gentile joaca cel mai important rol in viata unei femei. Indiferent daca vorbim despre genti de mana sau de umar, de voiaj sau tip plic, casual, genti office sau sport, orice femeie care stie sa aiba grija de imaginea ei detine in sifonier macar trei posete, oricare ar fi stilul vestimentar pe care il adopta zi de zi.


Gentile de mana sunt organizate in mai multe categorii


Respectiv de voiaj, casual, de ocazie sau genti office. Ele se gasesc de cumparat in diferite forme, marimi si culori, fiind confectionate atat din piele, cat si din imitatie rezistenta sau material textil. Gentile office ocupa primul loc in categoria gentilor de dama de mana, acestea fiind indispensabile persoanelor de genul feminin care isi desfasoara activitatea profesionala de zi cu zi la un birou. Gentile de dama office sunt concepute in asa fel incat sa imbine un stil vestimentar elegant cu utilitatea, acestea indeplinind mai multe conditii. Geanta office trebuie sa fie o geanta care atrage atentia asupra ei, fiind de marime medie sau mare, compartimentata perfect astfel incat in ea sa incapa atat lucrurile personale cat si documente, dosare, telefoane, tableta, notebook etc In plus, geanta office trebuie sa se impuna si prin calitatea materialului din care este confectionata, prin cusaturile ei sau finisaje. Orice femeie business din tara noastra sau de pe teritoriul altor tari din lumea intreaga stie ca geanta office care ii completeaza vestimentatia trebuie sa fie de cea mai buna calitate si in acelasi timp sa ii ofere si utilitatea de care are nevoie pentru a-si continua activitatea profesionala zi de zi.


Gentile de mana de voiaj sunt si ele apreciate la adevarata lor valoare, atat de catre femeile business care sunt nevoite sa calatoreasca des conform activitatii pe care o presteaza cat si de catre celelalte persoane de gen feminin care iubesc calatoriile si stiu ca geanta de mana care le insoteste trebuie sa fie mare, confectionata din materiale durabile, eleganta si in acelasi timp foarte bine compartimentata astfel incat in ea sa incapa atat lucrurile personale cat si documente, suveniruri etc


Geanta de mana casual este preferata tuturor femeilor


Un must-have fara de care nu ne-am putea completa tinuta de zi cu zi. In functie de preferintele fiecareia dintre noi, aceasta poate fi din lac sau piele naturala, material textil sau imitatie de piele, minimalistica sau supradimensionala, cu aplicatii de paiete sau franjuri, brodata ori cu imprimeuri florale si traditionale etc De asemenea, indiferent de tipul de geanta de mana casual pe care o avem in garderoba personala, aceasta trebuie sa fie incapatoare si foarte bine compartimentata.


Ultimele insa nu cele mai putin importante sunt gentile de mana de ocazie. Acestea sunt purtate indeosebi de catre persoanele de gen feminim care adora iesirile in cluburi sau in restaurante insa si de catre femeile care vor sa fie remarcate prin eleganta de care pot da dovada accesorizand o geanta de ocazie la vestimentatia potrivita evenimentului la care participa.


Gentile de mana sunt un must-have pentru orice femeie, indiferent de stilul pe care il adopta, fiind recomandat ca ele sa fie mai multe la numar, astfel incat sa ne putem face remarcate zilnic.