Genti de umar

0 produse

Geanta este accesoriul indispensabil din sifonierul oricarei femei. Ea se gaseste in diferite forme, marimi si culori, in functie de stilul vestimentar adoptat de fiecare dintre noi, de gusturi si de tendintele actuale. Orice persoana de gen feminin are in garderoba personala mai multe genti de mana sau de umar care le intregesc costumatia de zi cu zi.


Gentile de umar sunt preferate de toate femeile


Avand avantajul de a fi comode, versatile si nu in ultimul rand extrem de practice. Acestea sunt de mai multe tipuri, in functie de stilul vestimentar al fiecarei femei in parte, respectiv genti de umar casual, de calatorii, genti fashion sau office. Indiferent de care dintre aceste tipuri de genti de umar vorbim, ele trebuie sa fie confectionate din materiale de cea mai buna calitate precum piele naturala, piele intoarsa, imitatie de piele sau material texil, avand cusaturi puternice si finisaje de calitate superioara. Gentile de umar casual ocupa locul fruntas in aceasta categorie datorita faptului ca ele sunt realizate in asa fel incat sa ne intregeasca costumatia de zi cu zi, fiind create pentru toate gusturile, indiferent daca vorbim despre persoanele care adora sa transporte multe lucruri personale dupa ele sau prefera comoditatea si vor genti casual de dimensiuni mai mici. Ideal ar fi ca fiecare dintre noi sa detinem in dressing mai multe genti de umar casual de diferite marimi si culori, astfel incat sa putem arata perfect din punct de vedere vestimentar in orice moment al zilei.


Gentile de umar fashion sunt preferate de catre persoanele de gen feminin care adora sa fie elegante oricand si oriunde merg. Acestea trebuie sa fie obligatoriu confectionate din materiale de cea mai buna calitate iar finisajul lor sa fie perfect. Acesta este si motivul pentru care femeilor care adora sa fie mereu puse la punct vestimentar le este recomandat sa detina in sofonier mai multe genti de umar fashion, de diferite forme si culori, pentru o asortare perfecta in fiecare zi.


Nu putem uita nici de gentile de umar de voiaj, atat de necesare pentru fiecare dintre noi care atunci cand plecam in calatorii preferam sa avem cat mai multe lucruri personale cu noi. In cazul in care inca nu detii in dulap o geanta de umar de voiaj este bine sa stii atunci cand mergi sa o cumperi ca ea trebuie sa fie confectionata dintr-un material de foarte buna calitate, cu cusaturi puternice astfel incat sa poata cara mult fara sa se rupa si nu in ultimul rand sa fie si in trend cu tendintele actuale in moda.


Geanta de umar office este purtata in general de catre femeile afaceriste, care stiu sa se respecte si care sunt nevoite sa imbine eleganta cu utilitatea. Astfel, o geanta de umar office are avantajul pe langa a fi construita din materiale de cea mai buna calitate, cu cusaturi puternice si finisaje perfecte si de a fi compartimentata bine, astfel incat in ea sa incapa atat obiectele personale, cat si telefonul, notebook-ul, tableta, documentele sau dosarele.