Ochelari

326 produse
326 produse

Ochelarii sunt un accesoriu must-have atat in garderoba persoanelor de gen feminim cat si a celor de gen masculin. Ochelarii sunt de mai multe tipuri si au mai multe intrebuintari, dupa cum urmeaza – ochelari de soare, de vedere, ochelari de protectie.


Ochelarii de soare sunt de nelipsit in timpul zilelor insorite insa si pe timpul iernii cand reflexia luminii data de zapada ne poate orbi. In plus, acestia sunt recomandati de catre doctori, evitand astfel in timp imbolnavirea ochilor de cataracta sau glaucom. In zilele noastre majoritatea dintre noi ne-am obisnuit sa purtam ochelari de soare nu neaparat din punct de vedere practic, ci si estetic, acest accesoriu avand avantajul de a ne pune in evidenta anumite calitati.


Ochelarii de soare se gasesc in foarte multe forme, marimi si culori.


Ei sunt confectionati atat din materiale metalice, cat si plastice, ambele fiind de calitate superioara si asigurandu-ne rezistenta in timp. Forma ochelarilor de soare este cea mai importanta dupa lentila, atunci cand decidem sa ne achizitionam un astfel de accesoriu. Trebuie sa stim ca nu ni se potrivesc toate formele de ochelari de soare, acest lucru depinzand in cea mai mare parte de forma si marimea fetei noastre. Este bine sa stim ca persoanelor cu forma fetei rotunda li se potrivesc ochelari de soare cu rama mai dreptunghiulara, celor cu forma fetei triunghiulara li se potrivesc de minune ochelari de soare fara rama sau stilul aviator, persoanele care au fata patrata pot incerca ramele ovale sau rotunde, iar celor cu fata ovala li se potrivesc ochelarii cu rame ingrosate. Din punctul de vedere al culorilor, fiecare dintre noi are propriile gusturi, astfel incat ne putem cumpara ochelari de soare de orice culoare vrem, atata timp cat si vestimentatia este in ton. In plus este important sa fim foarte atenti si la dimensiunea ochelarilor de soare, acestia sa se incadreze perfect cu fata noastra, sa nu fie nici prea mari si nici prea mici.


Lentila este cel mai important aspect atunci cand decidem sa ne achizitionam o pereche de ochelari de soare. Ea trebuie sa ne protejeze cat mai bine de razele solare. Trebuie sa stim ca cei mai buni sunt ochelarii cu protectie 100 % de razele UV. De asemenea, trebuie sa fim atenti si la culoarea lentilei, indicat fiind ca in cazul in care stim ca avem ochii mai sensibili, sa ne achizitionam o pereche de ochelari cu soare cu lentila mai inchisa.


Este extrem de important si locul de unde cumparam o pereche de ochelari de soare. In cazul in care nu sunteti decisi de unde sa ii luati, la noi gasiti ochelari de firma de cea mai buna calitate, la preturi imbatabile, pentru fiecare buzunar in parte si conform celor mai mari pretentii. Indiferent daca vorbim despre ochelari de soare de firma sau mai putin cunoscuti este foarte important ca atunci cand decidem sa ne luam o pereche sa fim foarte atenti la calitatea materialului din care sunt confectionati, la gradul UV de protectie, daca sunt ochelari de firma sau nu si la forma lor.